5 voordelen van ‘’Refurbished’’ producten

5 voordelen van ‘’Refurbished’’ producten

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, laptop, computer of een tablet?
In dat geval kan je tegenwoordig ook kiezen voor een refurbished item.                De term refurbished staat voor een hergebruikt product. Deze producten zijn al gebruikt door iemand, maar zijn ingeruild. Vervolgens zijn deze producten volledig gecheckt en waar nodig gerepareerd. Ze zijn dus weer zo goed als nieuw.

Er zijn een aantal voordelen als we het hebben over refurbished producten en die gaan wij vandaag met jullie delen.

1.Het bespaart je geld

Bij het kopen van een refurbished product is het in het algemeen bekend dat je flink geld kan besparen, afhankelijk van de producten zijn de prijzen ongeveer 30 / 40 % goedkoper dan een compleet nieuw product.

2.Garantie

Wanneer je op zoek bent naar een refurbished product heb je een ruime keuze waar je je product gaat kopen, iedere aanbieder heeft een verschil in zijn garantievoorwaarden. Bij Service One Media geven wij een volledige garantie van 6 maanden. Geen zorgen dus over jouw aankoop.

3.Oudere en nieuwere modellen

Bij Service One Media kunnen we bijna alle modellen regelen die er zijn, op onze website staan de modellen die we nu kunnen leveren. Ben je op zoek nar een ander product? Neem dan gerust contact met ons op.

https://serviceonemedia.nl/collections/telefoons

https://serviceonemedia.nl/collections/refurbished-laptops

4.Refurbished is veiliger dan tweedehands

Tweedehands items kun je op veel meer plekken krijgen dan refurbished producten. Toch raden wij dit af, want een particulier op bijvoorbeeld Marktplaats kan je geen garantie geven en kan liegen over de staat van het product. Bij Service One Media krijg je een volledige garantie van 6 maanden puur omdat wij vertrouwen op onze producten.

5.Duurzaamheid

Als je een refurbished apparaat koopt betekent dit dat je een apparaat gaat gebruiken die al eerder is gebruikt. Dit betekent dat je een klein aandeel kunt leveren om de steeds groter wordende hoeveelheid elektronisch afval, dat elk jaar wordt gegenereerd, te verminderen. Een betere wereld begint bij jezelf.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd