Telefoon Reparatie Waddinxveen

service one media, telefoonreparatie, waddinxveen -

Telefoon Reparatie Waddinxveen

Telefoon reparatie Waddinxveen

Is jouw telefoon onlangs gevallen en wil je het beeldscherm laten repareren? Of werkt je telefoon niet helemaal meer optimaal? Geen zorgen!

Wij zijn dé telefoon reperateur van Waddinxveen en omstreken. Wij repareren elke telefoon (iPhone, Samsung, Huawei) snel en deskundig.

De meeste reparaties kunnen we binnen 30 tot 60 minuten uitvoeren. Je kunt in onze winkel wachten met een kopje koffie of even gaan shoppen bij één van de winkels in het winkelcentrum het Gouweplein.

Ook geven we je vrijblijvend advies over de bescherming van je toestel, mogelijke accessoires en het optimale gebruik.

Waarom Service One Media?

Service One Media is een relatief nieuwe winkel in Waddinxveen, maar niet zonder ervaring. Inmiddels heeft het bedrijf al jarenlange ervaring in de IT- en multimediasector.

Bij ons vind je televisies, laptops, printers en telefoons voor een scherpe prijs (laagste prijs garantie!). En kunnen we je helpen met de volgende diensten: telefoon reparatie, refurbished producten en data recovery.

Daarnaast adviseren we iedereen vrijblijvend over de aankoop van een nieuw product en kunnen we producten op bestelling leveren.

Ons team bestaat uit een mix van ervaren en jonge mensen. Als gecertificeerd leerbedrijf hebben wij vaak stagiaires in dienst welke de kneepjes van het vak leren.

Bij ons staat de juiste service richting de klant centraal. Wij bieden 3 maanden garantie bovenop de fabrieksgarantie. Dat we op de goede weg zijn blijkt uit de mooie beoordelingen die we in de afgelopen periode hebben ontvangen.

Telefoon reparatie in het kort

In onze vestiging in Waddinxveen hebben wij alles in huis om jouw telefoon goed te repareren.

De meeste telefoons kunnen binnen 30 tot 60 minuten gerepareerd worden. Dat betekent dat je even rustig boodschappen kan gaan doen in de naburige winkels of je kan even wachten met een gratis kopje thee of koffie.

Wij repareren telefoons met originele onderdelen, zodat jij er zeker van kan zijn dat je telefoon weer goed werkt en even mee kan. Mocht er toch iets misgaan met je telefoon dan beschik je over een garantie van 3 maanden.

Voor elke telefoon reparatie in Waddinxveen en omgeving

Wij zijn er voor elke telefoon reparatie in Waddinxveen en omgeving. Daarnaast bent u aan het juiste adres als het gaat om de reparatie van telefoons, laptops en computers. Ook verkopen wij televisies, laptops, (game) pc's en andere accessoires.

Gouweplein & gratis parkeren

Kom langs onze winkel in winkelcentrum het Gouweplein in Waddinxveen. Geniet van gratis parkeren voor de 1e 2 uur van je bezoek.

Of neem contact met ons op via de email: info@serviceonemedia.nl. Ons team zal zo snel mogelijk reageren op je bericht.

Benieuwd hoe wij als winkel worden beoordeeld? Bekijk de rating op Trustpilot. Daarnaast vind je beoordelingen op Google.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd